Торбички за съхранение и организация - 100% лен

: 39,99 лв.
+ -
Моля, изберете:

Комплект от три броя торбички за организация и съхранение с размери 20/21см, 20/29 см и 33/41 см. Подходящи за съхранение на храна, хляб, зърнени и бобови култури, плодове и зеленчуци. Подходящи и за съхранение на дрехи и принадлежности за пътуване 

 

Всеки наш продукт идва в луксозна торбичка от плат. 

 

Ленените тъкани са известни със своята здравина и издръжливост. Създадени от природата, те допринасят за хармонията и усещането за деликатен лукс в дома.

 

Нашите платове са сертифицирани по OEKO-TEX Standard 100, което гарантира безопасност и защита от вредни химически вещества.

 

Брандът СТИЛКА e създаден през 2019 година в резултат на спонтанно вдъхновение в България. Всичко започна с ръчно изработени цветни престилки с имена на храни. Бод след бод ние разширихме продуктовата си линия с все повече аксесоари за дома.

виж в Пясъчно бяло
Характеристики
Доставка
Характеристики
плат
100% лен произведен в Европа
размер
20x21cm, 20x29 cm, 33x41 cm
поддръжка
стандартно пране при температура на водата до 40°C, да не се избелва, да не се използва сушилня / центрофуга, сушене във вертикално положение, гладене при температура на гладещата повърхност до 200°C, професионално сухо химическо почистване с използването на тетрахлороетен и препарати причислени към група F
Доставка

  • Всички доставки се извършват с куриерска фирма Speedy;

  • Имате възможност да разгледате поръчания продукт, преди да го заплатите;

  • Срокът на доставка е до три работни дни за територията на България, след потвърждението на поръчката.