Престилка "Горско Зелено" - 100% лен

: 69,99 лв.
+ -
Моля, изберете:

Престилка от 100% ленен плат. Верен слуга при приготвянето на всяко печиво и ястие. Всеки наш продукт идва в луксозна торбичка от плат. 

 

Ленените тъкани са известни със своята здравина и издръжливост. Създадени от природата, те допринасят за хармонията и усещането за деликатен лукс в дома.

 

Нашите платове са сертифицирани по OEKO-TEX Standard 100, което гарантира безопасност и защита от вредни химически вещества.

 

Ние вярваме, че всеки дом заслужава уютна и стилна атмосфера, където да се чувстваме по-отпочинали и щастливи. Това е в нашите ръце, буквално.


Брандът СТИЛКА e създаден през 2019 година в резултат на спонтанно вдъхновение в България. Всичко започна с ръчно изработени цветни престилки с имена на храни. Бод след бод ние разширихме продуктовата си линия с все повече аксесоари за дома.

 

виж в Пясъчно Бяло
Характеристики
Доставка
Характеристики
плат
100% лен произведен в Европа
размер
90x70 сm
връзки около талията
146 сm
регулираща се лента през врата
77 см максимална дължина
джоб
35x29 сm
дръжка за кърпа
10 сm
поддръжка
професионално сухо химическо почистване с използването на тетрахлороетен и препарати причислени към група F, гладене при температура на гладещата повърхност до 200°C, стандартно пране при температура на водата до 40°C, да не се избелва, да не се използва сушилня / центрофуга, сушене във вертикално положение
Доставка

  • Всички доставки се извършват с куриерска фирма Speedy;

  • Имате възможност да разгледате поръчания продукт, преди да го заплатите;

  • Срокът на доставка е до три работни дни за територията на България, след потвърждението на поръчката.